Изтегли Supermag App
Първи свободен час Сряда: 10:00 - 11:00

Допелхерц ®актив МАГНЕЗИЙ 400 + B - витамини х 15 табл.

Допелхерц ®актив МАГНЕЗИЙ 400 + B - витамини  х 15 табл.
Цена: 5.79 лв.
Описание на продукта
  • Допелхерц актив Магнезий 400 + В витамини:
Специално разработена комбинация под формата на разтворими таблетки за по-бързо усвояване в подкрепа на нормалната функция на нервната система и сърцето.
Високата доза Магнезий допринася за поддържането на електролитния баланс и нормалната функция на мускулите и костите. Витамини В6 и В12 подпомагат нервната и имунна система, намаляват чувството на отпадналост и умора и участват в правилното протичане на метаболизма и производство на енергия. Витамин В1 спомага за нормалната функция на сърцето. Фолиевата киселина е важна за деленето на клетките и за поддържане на нормална психична функция.

  • Допелхерц актив Магнезий 400 + В витамини:
Подходящ за употреба при мускулни схващания, активно спортуване, тежка физическа работа, стрес, напрежение, преумора и недоспиване.

  • Препоръчителен прием половин таблетка, разтворена в чаша вода

  • Внимание:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. ранителните добавки не могат да заместят разнообразното и балансирано хранене, и здравословния начин на живот.
Съхранявайте при температура до 25°С на недостъпно за деца място.Брой: 15 бр..
Състав: Doppelherz аktiv Magnesium 400 + B vitamins / Допелхерц aктив Магнезий + В витамини x15 ефервесцентни таблекти - Queisser Pharma
Препоръчани продукти
Добави в количката

НАЧАЛО
0
КОЛИЧКА
ПРОФИЛ