Първи свободен час
Бяло вино Старосел Совиньон блан 0.75 л
БОНУС
Този продукт Ви носи:
8 точки
Цена:
18.99 лв.
Описание на продукта
Виното е с лек зеленикав цвят и идеална прозрачност. Ароматът е свеж, наситен, мощен, впечатляващ с комплексен характер, в който чудесно се съчетават плодовите аромати на ананас и лайм, с цветисто-тревисти нюанси.
Сорт: 100% Совиньон Блан
Алкохолно съдържание: 12.5 %
Затваряне – коркова тапа
Регион – Южен черноморски регион, България.
Климат и почви – Климатът в региона е повлиян от морето, отличава се с хладна пролет, горещо лято, продължителна суха есен и топла зима. Почвите са разнообразни от канелени горски почви до смолници.
Прибиране на реколта – Селективно ръчно бране при захарност не по-висока от 20%
Технология на производство – Виното е произведено чрез студена ферментация (13˚- 14 ˚С) на предварително избистрен гроздов сок.
Тип – Бяло сухо вино. Остатъчна захар – max 4г/л
Характеристики на виното - Виното е с лек зеленикав цвят и идеална прозрачност. Ароматът е свеж, наситен, мощен, впечатляващ с комплексен характер, в който чудесно се съчетават плодовите аромати на ананас и лайм, с цветисто-тревисти нюанси.
Подходящи ястия – Виното много добре се съчетава със зелени салати с лимон или оцет, предястия от зеленчуци, немазни риби, печено на барбекю пилешко с билкови подправки.
Сервиране – Виното се сервира охладено (9 ˚- 12˚С)
Сорт: 100% Совиньон Блан
Алкохолно съдържание: 12.5 %
Затваряне – коркова тапа
Регион – Южен черноморски регион, България.
Климат и почви – Климатът в региона е повлиян от морето, отличава се с хладна пролет, горещо лято, продължителна суха есен и топла зима. Почвите са разнообразни от канелени горски почви до смолници.
Прибиране на реколта – Селективно ръчно бране при захарност не по-висока от 20%
Технология на производство – Виното е произведено чрез студена ферментация (13˚- 14 ˚С) на предварително избистрен гроздов сок.
Тип – Бяло сухо вино. Остатъчна захар – max 4г/л
Характеристики на виното - Виното е с лек зеленикав цвят и идеална прозрачност. Ароматът е свеж, наситен, мощен, впечатляващ с комплексен характер, в който чудесно се съчетават плодовите аромати на ананас и лайм, с цветисто-тревисти нюанси.
Подходящи ястия – Виното много добре се съчетава със зелени салати с лимон или оцет, предястия от зеленчуци, немазни риби, печено на барбекю пилешко с билкови подправки.
Сервиране – Виното се сервира охладено (9 ˚- 12˚С)
0.75 л.
Произход: България
Подобни продукти
Препоръчани продукти