Назад
ЛЯТНА SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!
Добави в количката

НАЧАЛО
0
КОЛИЧКА
ПРОФИЛ
Първи свободен час днес 11:00 - 12:00

Био кисело мляко Harmonica 3.6% 400 г

Био кисело мляко Harmonica 3.6% 400 г
bonus
БОНУС
Този продукт Ви носи: 2 точки
Цена: 2.19 лв.
Описание на продукта
  • БИО КИСЕЛО МЛЯКО HARMONICA 3.6% 400ГР
Първото, което грабва при киселото мляко Harmonica, е автентичният вкус – онзи приятен аромат и фина жилка на киселост, които бяхме започнали да забравяме. Причината за добрия вкус е, че се използва само прясно мляко и жива закваска (lactobacillus bulgaricus и streptococcus thermophilus). Прави се, като се следват стриктно стъпките на традиционната българска технология, по която се е правело киселото мляко винаги.

Млякото се доставя от двете био-кравеферми в Троянския Балкан – на семейство Данчеви и на семейство Чернокожеви. Там животните се отглеждат по естествен за тях начин – през зелените сезони пасат в планината, а през зимата се хранят с чиста храна, произведена от самите фермери. Млякото се дои във фермите с доилни инсталации, със специална цистерна пътува до мандрата ни в Мало Бучино. Там екип от технолози, микробиолози и мандраджии го превръща в кисело мляко. Процесите на добив и преработка са сертифицирани според европейските стандарти за био-производство, а консултиращ орган осъществява постоянен контрол. Грижата за природата е водеща в производствения процес, използва се съвременна пречиствателна станция за отпадъка.

Освен всеизвестните качества на киселото мляко – значително количество протеини, калций и калий – то има и рядкото ценно свойство на пробиотик. Тоест подобрява състоянието на чревната флора, помага на полезните бактерии при тяхната работа по храносмилането и пречистването на организма и подсилва имунната система, тъй като всъщност най-ефикасното средство срещу бактериите са други бактерии.

Тегло: 400 гр.
Вид опаковка: кофичка
Състав: Състав: Био краве мляко, полезни микроорганизми Lactobacilus bulgaricus и Streptococcus thermophilus. Киселото мляко е източник на протеини и калций.
Произход: България

  

Хранителни стойности за 100 г
Енергийност (ккал/ kJ) 62/259
Въглехидрати (г) 4.2
Мазнини (г) 3.6
Протеини (г) 3.2

 

Подобни продукти
2.99лв.
Добави

6.49лв.
Добави

Препоръчани продукти