Назад
ЛЯТНА SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!
Добави в количката

НАЧАЛО
0
КОЛИЧКА
ПРОФИЛ
Първи свободен час Петък: 09:00 - 10:00

Pedigree Пауч пастет с говеждо и пилешко 4 х 100 г

Pedigree Пауч пастет с говеждо и пилешко 4 х 100 г
bonus
БОНУС
Този продукт Ви носи: 3 точки
Цена: 3.69 лв.
Описание на продукта
Ние от Pedigree® вярваме, че кучетата са добри за нас. Всеки ден тяхната забележителна невинност изважда на показ най-доброто в нас. Пълната гама от вкусна, здравословна кучешка храна и кучешки лакомства на Pedigree® осигурява всичко, което е съществено за подпомагането и подхранването на тяхната буйна любов за живот. За да могат собствениците на кучета да правят живота на своите любимци по-добър с всеки изминал ден.

100% пълноценна и балансирана, консервираната кучешка храна на Pedigree не е само хранителна, а и водят до изключително приятните ежедневни хранения, които ще извадят на показ техния заразителен ентусиазъм. В лесен за отваряне пауч вариант тя е перфектна за прясно и здравословно ястие, което можете да сервирате с един замах.

Разработена с помощта на специалистите по хранене и ветеринарите в Waltham Centre for Pet Nutrition, паучовете с храна за кучета на Pedigree имат всички съществени хранителни вещества за подпомагане на оптималното храносмилане, здравата кожа и козина, силната естествена защита и здравите кости.

Паучовете за кучета на Pedigree не съдържат изкуствени оцветители, аромати или консерванти.

Спецификации
ДЕТАЙЛИ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ

Възраст Възрастни
Талия Средна
Порода Всички
ДЕТАЙЛИ ХРАНА

За Кучета
Тип Мокра
Тип опаковка Плик
Аромат Пиле
Говеждо месо
Зеленчуци
Тегло 100 g
Брой пакети 4
Тегло: 400 гр.
Подобни продукти