Назад
ЛЯТНА SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!
Добави в количката

НАЧАЛО
0
КОЛИЧКА
ПРОФИЛ
Първи свободен час Петък: 09:00 - 10:00

АБОФАРМА СИЛВЪРТУС ФЛУ саше х10

АБОФАРМА СИЛВЪРТУС ФЛУ саше х10
Цена: 24.39 лв.
Описание на продукта
Силвъртус ФЛУ
eфервесцентни сашета - 10 сашета


Предназначение: Силвъртус ФЛУ е медицинско изделие, чиято формула подпомага симптоматичното лечение на възпаление на гърлото, свързано с кашлица и секреция на слуз.
Той съдържа NAC (N-ацетил цистеин), който благоприятства експекторацията и позволява физиологичното отстраняване на секрета. N-ацетил цистеинът има противовирусно действие и укрепва имунната система.
Екстрактите от Лечебна Ружа и Пчелник - богати на растителен клей - благоприятстват образуването на филм, който предпазва лигавицата на устната кухина от външни дразнители, като по този начин намалява кашлицата, като същевременно се насърчава хидратацията и смазване на лигавицата.
Прополисът и Колоидното сребро предпазват препарата/микстурата като противодействат на външните микробни агресии
Начин на употреба:
За деца над 6-годишна възраст: приемайте по 1 саше на ден, разтворени във вода, като не е нужно водата да е топла, а със стайна температура.
За възрастни: 2 сашета дневно, да бъдат разтворени във вода.
Внимателно прочетете инструкциите преди употреба и съхранявайте листовката заедно с продукта. Пазете далеч от малки деца.
Съхранение: Внимателно прочетете инструкциите преди употреба и съхранявайте листовката заедно с продукта. Пазете далеч от малки деца.
На хладно, сухо място, далеч от източници на топлина при температура под 30°C.
Съдържание: 10 сашета от 4 g
Нетно тегло: 40 g e

Брой: 10 бр..
Състав: NAC (N-ацетилцистеин), хидродиспергируем сух екстракт от прополис. титр. до 12% галангин, сух екстракт от Лечебна Ружа, сух екстракт от Пчелник, колоидно сребро, малтодекстрини, натриев карбонат, винена киселина, лимонена киселина, аромат на портокал, силициев диоксид, сукралоза.
Подобни продукти
Препоръчани продукти