Назад
Първи свободен час днес 12:00 - 13:00

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ N1 КАЛЦИУМ ФЛУОРАТУМ D12 ТАБЛ х 80

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ N1 КАЛЦИУМ ФЛУОРАТУМ D12 ТАБЛ х 80
Цена: 10.99 лв.
Описание на продукта
  • Какво представляват солите на д-р Шуслер и каква е ролята им в организма? 

Физическият и психически баланс в човешкия организъм е най-важното условие за неговото здраве. Когато този баланс бъде разрушен, човекът започва да боледува.
Немският лекар д-р Вилхелм Хенрих Шуслер открива, че тялото боледува, когато е нарушен метаболизма на клетъчно ниво. Той се определя от индивидуалното равновесие на 12 минерални соли, отговорни за функциите на живите клетки. Минералните соли трябва да достигнат директно до засегнатите от болестта клетки, за да настъпи подобрение.

Откритията на д-р Шуслер са в основата на терапевтичен му метод, който възниква през втората половина на 19 век. Д-р Шуслер нарича своята тарапия „съкратена”, защото успява да лекува безброй заболявания само с 12 минерални соли, които по принцип са част от човешкото тяло. Д-р Шуслер нарича този революционен метод Биохимия - химията на живота. Всяка от солите може да има балансиращ ефект при нарушените функции на организма и стимулира, и регулира процесите в тялото. Днес, ние говорим за терапията с минерални соли на д-р Шуслер или просто за 12-те Шуслерови соли. Във връзка с тяхното жизненоважно действие в организма, д-р Шуслер ги нарича 12 функционални соли и ги определя от номер 1 до номер 12.

  • Какво представлява КАЛЦИУМ ФЛУОРАТУМ D6/D12 таблетки и за какво се използват

КАЛЦИУМ ФЛУОРАТУМ D6/D12 таблетки е хомеопатичен лекарствен продукт, без специфични терапевтични показания

Брой: 80 бр..
Състав: ШУСЛЕРОВИ СОЛИ НОМЕР 1 КАЛЦИУМ ФЛУОРАТУМ D 12 табл. * 80
Препоръчани продукти
Добави в количката

НАЧАЛО
0
КОЛИЧКА
ПРОФИЛ