Първи свободен час

Свински Джолан Без Кост Су-Вид 11 Meats 200 г



БОНУС
Този продукт Ви носи:
7 точки
Цена:
7.99 лв.
Не е наличен в момента
Описание на продукта
11 Meats предлага крехък свински джолан от селектирани породи прасета без кост и кожа. Подправен с леки ненатрапчиви подправки. Притежава изразен натурален вкус на свинско. Месото е напълно натурално, без окрехкотители, без алергени и без консерванти. Необходимо е само да бъде затоплено - на скара, барбекю, плоча или конвектомат.
Су-вид готвенето представлява модерен френски метод за бавно приготвяне на храна при предварително зададена ниска температура в специални вакуумирани торбички, поставени в топла вода. Храните приготвени по метода "су-вид" притежават вкусове и текстури, които не могат да се постигнат с помощта, на който и да е традиционен метод на готвене. Най-големите плюсове на метода са, че готвенето при ниска температура не разрушава и не отнема от полезните качества на храната и тя запазва натуралния си вкус. Всички меса, които по принцип са жилави или сухи, стават невероятно крехки.
Да се съхранява при температура между 0° и 5° С.
Су-вид готвенето представлява модерен френски метод за бавно приготвяне на храна при предварително зададена ниска температура в специални вакуумирани торбички, поставени в топла вода. Храните приготвени по метода "су-вид" притежават вкусове и текстури, които не могат да се постигнат с помощта, на който и да е традиционен метод на готвене. Най-големите плюсове на метода са, че готвенето при ниска температура не разрушава и не отнема от полезните качества на храната и тя запазва натуралния си вкус. Всички меса, които по принцип са жилави или сухи, стават невероятно крехки.
Да се съхранява при температура между 0° и 5° С.
Брой:
1 бр.
Вид опаковка: вакуум
Състав: Свински джолан с кост 98%, червен пипер на прах, черен пипер на прах, кайенски пипер, мека кафява захар, сушена чушка, сушен чесън, морска сол, пушена сол, печен лук, рапично олио.
Произход: България
Производител: 11 Meats
Хранителни стойности за | 100 г |
Енергийност (ккал/kJ) | 232/971.34 |
Въглехидрати (г) | 0.5 |
от които захари (г) | 0.5 |
Мазнини (г) | 13.42 |
от които наситени (г) | 4.61 |
Протеини (г) | 25.96 |
Сол (г) | 0.4 |
Препоръчани продукти