Назад
Първи свободен час Понеделник: 11:00 - 12:00

Пастет от агнешко месо Еко ферма Черга 230 г

Пастет от агнешко месо Еко ферма Черга 230 г
bonus
БОНУС
Този продукт Ви носи: 7 точки
Цена: 6.99 лв.
Описание на продукта
Вкусен пастет от агнешко месо! Приготвен е без заместители, консерванти и оцветители в сертифицирана и контролирана система за производство.

Завладяващият вкус на дроб сърма и ароматно агнешко превръща този пастет в истинско изкушение. Освен неустоимият си вкус, пастетът е и с много ползи за здравето. Произведен е от първокачествено българско агнешко месо и комплект агнешко за дроб сърма в съотношение 80 на 20, като са добавени фермерско прясно мляко и подправки от градината. Животните са отглеждани хуманно в екологично чист район чрез целесъобразно хранене с балансирана храна, без хормонални препрати и химически добавки.
Месото е обработено в регламентирана кланица с извършени клинични изследвания и здравна маркировка. Стъклените буркани са стерилизирани в автоклав под налягане, при което са запазени всички хранителни качества, аминокиселини и витамини.

Съхранение: от 0 до +18 С. Продукт за директна консумация. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 2-3 дни
Разфасовка: стъклен буркан, нето тегло – 250 г с вместимост 280 мл

Тегло: 250 гр.
Състав: българско прясноедносортно агнешко месо и агнешки комплект за дроб сърма в съотношение 80:20, фермерско краве прясно мляко, кромид лук, готварска сол и подправки. Хранителна и енергийна стойност на 100 гр.: протеини: 17,5; мазнини: 11,7; сол: 0,15; захар: 0,05; калории: 178
Произход: България
Подобни продукти
5.99лв. 5.29лв.
Добави

Препоръчани продукти
Добави в количката

НАЧАЛО
0
КОЛИЧКА
ПРОФИЛ