Първи свободен час

Бяло Вино Шардоне Старосел 750 мл


БОНУС
Този продукт Ви носи:
15 точки
Цена:
14.99 лв.
Не е наличен в момента
Описание на продукта
Виното се отличава с искряща бистрота и жив жълто-зелен цвят. Ароматът е с добър интензитет, фин и елегантен, доминиран от плодовитостта. Открояват се нюанси на зелена ябълка, пъпеш и тропически плодове. Вкусът е свеж, хомогенен, добре балансиран, с дълъг и впечатляващ послевкус, и плодов характер.
Алкохолно съдържание: 13.5%
Затваряне – коркова тапа
Регион – Южен черноморски регион, България.
Климат и почви – Климатът в региона е повлиян от морето, отличава се с хладна пролет, горещо лято, продължителна суха есен и топла зима. Почвите са разнообразни от канелени горски почви до смолници.
Прибиране на реколта – Селективно ръчно бране при захарност не по-висока от 22%.
Технология на производство – Виното е произведено чрез студена ферментация (13 ˚- 14 ˚С) на предварително избистрен гроздов сок.
Подходящи ястия – Виното много добре се съчетава с печени на скара риби, също така с морски дарове, печено пиле, предястия, приготвени с марината от лимон, ястия, приготвени с бели, сметанови сосове и безмесни ястия, приготвени с чесън и лук.
Сервиране – Виното се сервира охладено (9 ˚- 12˚С)
Алкохолно съдържание: 13.5%
Затваряне – коркова тапа
Регион – Южен черноморски регион, България.
Климат и почви – Климатът в региона е повлиян от морето, отличава се с хладна пролет, горещо лято, продължителна суха есен и топла зима. Почвите са разнообразни от канелени горски почви до смолници.
Прибиране на реколта – Селективно ръчно бране при захарност не по-висока от 22%.
Технология на производство – Виното е произведено чрез студена ферментация (13 ˚- 14 ˚С) на предварително избистрен гроздов сок.
Подходящи ястия – Виното много добре се съчетава с печени на скара риби, също така с морски дарове, печено пиле, предястия, приготвени с марината от лимон, ястия, приготвени с бели, сметанови сосове и безмесни ястия, приготвени с чесън и лук.
Сервиране – Виното се сервира охладено (9 ˚- 12˚С)
750 мл.
Вид опаковка: стъклена бутилка
Състав: 100% Шардоне
Произход: България
Подобни продукти
Препоръчани продукти