Назад
Първи свободен час днес 10:00 - 11:00

Обезмаслител Чисто 700мл

Обезмаслител Чисто 700мл
bonus
БОНУС
Този продукт Ви носи: 3 точки
Цена: 6.99 лв.
Описание на продукта
Чисто има иновативната формула с активна пяна, която обезмаслява и дезинфекцира като оставя блестяща от чистота Вашата кухня.

Успешно отстранява устойчиви мазни замърсявания върху различни водоустойчиви и алкалноустойчиви повърхности: кухненски шкафове, мивки, подове и оборудване - фурни, готварски печки, скари, фритюрници, абсорбатори, хладилници, мивки, предмети от пластмаса, метал, порцелан и стъкло в бита и в обекти за производство и търговия с храни, индустриални обекти и такива с обществено предназначение. Освен това е подходящ и за премахване на петна върху тъкани. Оставя свеж аромат.

Унищожава 99,9% от всички познати микроорганизми като Staphylococcus aureus, Escherichia Coli, Enterococcus hirae, Candida Albiсans, Pseudomonas aeruginosa.

За повърхности: напръскайте, оставете да действа от 10 до 20 мин. Забършете неколкократно с мокра гъба или кърпа до почистване.

За фурни и при други тежки замърсявания повторете процедурата, като употребите механично разтъркване с четка или гъба.

За тъкани: намокрете мазното петно с чиста вода, напръскайте обилно с препарата. Оставете да действа няколко минути, като следите за промяна в цвета. Изплакнете и изперете ръчно или машинно с подходящо перилно средство. При третиране на различна от гореизброените повърхности, нанесете препарата върху малка, скрита част. При задоволителен резултат, продължете с почистването.
700 мл.
Подобни продукти
Добави в количката

НАЧАЛО
0
КОЛИЧКА
ПРОФИЛ