Назад
Първи свободен час днес 15:00 - 16:00

Обезмаслител Meglio Лимон помпа 750 мл

Обезмаслител Meglio Лимон помпа 750 мл
bonus
БОНУС
Този продукт Ви носи: 3 точки
Цена: 5.59 лв. -11% 4.99 лв.
Описание на продукта
Почистващ препарат, Силно концентриран със силно обезмасляващо действие, които благодарение на уникалната си формула разгражда мазнините и мръсотията в дълбочина. Не уврежда третираните повърхности както за домашна, така и за професионална употреба. Универсален продукт за премахване на мазнини, упорити петна и почистване на много силно замърсени повърхности.

Предназначение: кухненски печки и котлони, стъклокерамични плотове, дограма /вкл. и ПВЦ/, кухненски плотове, плочки, фуги, керамика, фурни, абсорбатори, скари, барбекю, камини, дрехи, работни маси, прибори, инструменти, двигатели, мотори, автомобили, велосипеди, остатъци от насекоми, пластмасови мебели, тенти, трудни и упорити за изваждане петна от дрехи и всички мазнини и петна трудни за почистване.

Начин на употреба: Напръскайте повърхността и оставете да подейства няколко секунди, след което изплакнете с вода.
За фурни: затоплете фурната до 50-60оС преди да напръскате.
За абсорбатори: накиснете филтрите в топъл разтвор 10% от препарата.
Преди употреба върху цветни тъкани, тествайте на скрито място.
Не използвайте върху поликарбонати , като например душ кабини, шлемове на каски и други. Не използвайте върху изделия от натурално /необработено/ дърво.

Внимание: да се пази далече от достъп на деца. При контакт с очите, те веднага да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже опаковката или етикетът. При поглъщане да се предизвика повръщане. При много чувствителна кожа използвайте защитни ръкавици.
750 мл.
Вид опаковка: помпа
Състав: Tetrapotassium Pyrophosphate, Alcohol, C10, Ethoxylated (4 Moleo),2-Aminoethanol (Ethanolamine),Coco Alkyl Methyl (Polyoxyethylene) Ammonium Chloride /Eo (Coco Аlkyl Methyl Ammonium Chloride / Eo)
Подобни продукти
Препоръчани продукти
Добави в количката

НАЧАЛО
0
КОЛИЧКА
ПРОФИЛ