Назад
Първи свободен час днес 11:00 - 12:00

ЮРИАЖ БАРИЕСЪН СПРЕЙ ДЕЦА SPF50 200МЛ. + Бутилка за вода

ЮРИАЖ БАРИЕСЪН СПРЕЙ ДЕЦА SPF50 200МЛ. + Бутилка за вода
Цена: 39.99 лв.
Описание на продукта
За чувствителна кожа. Без парфюм
Богат на Термална вода URIAGE, BARIESUN CHILDREN SPRAY SPF 50+ осигурява пълна  защита от  UVA  и UVB лъчите, благодарение на нова, високотехнологичен филтърен комплекс, който комбинира само 3 анти-UVA и UVB филтри, действащи в пълна синергия и подсилени от фотостабилизиращи емолиенти. Интензивно хидратира кожата и поддържа високо ефикасна антиоксидантна защита на клетките. Под формата на фин спрей с лека, разтапяща се текстура, той предлага високо ниво на защита от слънцето. Много лесно се нанася, незабавно попива и не лепне.Фотостабилен, устойчив на вода и изпотяване.
Без октокрилен - Без цинамат - Без парабени - Без алкохол - Без парфюм.Висока толерантност: Хипоалергенен - Некомедоногенен.
Начин на употреба: Нанасяйте преди излагане на слънце, като напръскате кожата и разнесете по цялата й изложена на слънцето  повърхност. Реапликирайте често, особено след изпотяване, плуване и избърсване с кърпа, за да поддържате нивото на нужната за детето ви защита. Включете в защитата и шапка, слънчеви очила и тениска. Избягвайте излагане на слънце между 12 и 16 часа. Не излагайте на директно слънце деца под 4 години.

200 мл.
Състав:
Подобни продукти
Препоръчани продукти
Добави в количката

НАЧАЛО
0
КОЛИЧКА
ПРОФИЛ