Назад
Първи свободен час днес 10:00 - 11:00

ФИТОБАУМ БАЛСАМ ВЪЗСТАНОВЯВАЩ 150МЛ

ФИТОБАУМ БАЛСАМ ВЪЗСТАНОВЯВАЩ 150МЛ
Цена: 36.99 лв.
Описание на продукта
  • ФИТОБАУМ БАЛСАМ ВЪЗСТАНОВЯВАЩ 150МЛ
Възстановяващ балсам
Експерти в грижата за коса с растителни съставки, Лаборатории Phytosolba разработват формули, в които комбинират екстракти от най-ценните и ефективни съставки с ботанически произход за красива и здрава коса.
Нашата коса е същевременно изключително устойчива, но и много уязвима. Тя понася различни външни и вътрешни фактори, но с времето те увреждат нейната еластичност, сила, хидратация и плътност. Кератиновите вериги в дълбочината на космените клетки се увреждат и губят жизнени компоненти, като например амино-киселини. Когато косата е увредена, нейните кутикули се лющят от основата на корена. Косата губи блясък и мекота, става груба на допир, с накъсани краища, трудна за разресване и стилизиране. За да се възстанови косата в предишния й здрав и жизнен вид е необходима специална употреба на възстановяващи шампоани и балсами, които реструктурат косъма от повърхността до сърцевината. Формулата на балсам PHYTOBAUME Rèparateur съдържа хиалуронова киселина и растителен кератин, които незабавно проникват в дълбочина, възстановяват структурата на косъма и интензивно хидратират. В повърхностния слой на косъма действат серамидите, които изглаждат кутикулите и екстактът от нар, който има доказани свойства срещу свободните радикали и защитава косата от външни фактори. Косата е възстановена, лесна за разресване, хидратирана, жизнена и мека.

  • СЪСТАВ:
80% растителни съставки във формулата:
Растителен кератин, хиалуронова киселина, серамиди, екстракт от нар, екстракт от дива трицветна теменуга.

  • УПОТРЕБА:
Малко количество от балсама се нанася върху влажна коса след измиване с шампоан. Разнася се по дължината на косата. Изплаква се обилно.

  • ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ:
Изтощена и увредена коса.

  • ОПАКОВКА:
Туба, 150 мл.

  • ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ*:
ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ 75%
СИЛА 72%
ДЕЙСТВИЕ СРЕЩУ НАКЪСВАНЕ 88%

  • Изследване на независима лаборатория.

150 мл.
Състав: 80% растителни съставки във формулата: Растителен кератин, хиалуронова киселина, серамиди, екстракт от нар, екстракт от дива трицветна теменуга.
Подобни продукти
29.99лв.
Добави

Препоръчани продукти
Добави в количката

НАЧАЛО
0
КОЛИЧКА
ПРОФИЛ