Назад
Първи свободен час днес 10:00 - 11:00

ФИТОЛИУМ 4 КОНЦЕНТРАТ 12АМПУЛИ

ФИТОЛИУМ 4 КОНЦЕНТРАТ 12АМПУЛИ
Цена: 119.99 лв.
Описание на продукта
  • ФИТОЛИУМ 4 КОНЦЕНТРАТ 12АМПУЛИ
СЕРУМ СРЕЩУ ОБИЛЕН И ПОСТОЯНЕН КОСОПАД

Първата формула против косопад, която удължава живота на косата. В продължение на 40 години, Лаборатории Phyto – експерт в грижите за коса с растителни екстракти, извлича най-ценните съставки от растителния свят за да създаде иновативни и ефикасни формули за лечение на косопад.

PhytoLium® 4 е първият серум, който предпазва фоликуларните клетки, благодарение на комбинираното действие на 4 патентовани съставки. Средната продължителност на живот на косата е 25 цикъла, всеки приблизително от 3 години. В случаите, при които косопадът е хроничен, обилен и упорит, циклите са по-кратки и жизненият потенциал на косата е значително съкратен. PhytoLium® 4 серум едновременно предпазва фоликуларните клетки на косата и стволовите клетки, който регулират растежа. В резултат се възстановява нормалната продължителност на живот на косата и средната дължина на всеки жизнен цикъл.

PhytoLium® 4 действа срещу косопада с доказани резултати:

  • ЗАБАВЯ КОСОПАДА:
Екстрактът от сереноа забавя 5-алфа-редуктазата - ензимът който причинява косопад. Етеричните масла от градински чай, чаено дърво (Cajeput), розмарин, лимон и кипарис имат почистващо и възстановяващо действие и регенерират зоната около космените луковици.

  • СТИМУЛИРА РАСТЕЖА НА КОСАТА:
Патентованата съставка гликопротеини от Solanum стимулира кератиноцитите – клетките, които „произвеждат“ коса и въздейства върху космената луковица за активиране на растежа.

  • СГЪСТЯВА КОСАТА:
Патентованият комплекс от гроздови процианиди и етерично масло от иланг-иланг защитава тъканите около космената луковица и стимулира междуклетъчния обмен за по-силен растеж на косата.

  • УДЪЛЖАВА ЖИВОТА НА КОСАТА:
CAPICELLPRO: РАСТИТЕЛНО ТЕХНОЛОГИЧНО ОТКРИТИЕ, КОМПЛЕКС ОТ 2 АКТИВНИ ПАТЕНТОВАНИ СЪСТАВКИ - Гъба шийтаке + дива ябълка.

Гъба шийтаке стимулира производството на сиртуин – „протеин на младостта“, който поддържа живота на клетките и стимулира автозащитната система.

Биосъвместимият екстракт от растителни стволови клетки, добит от дива ябълка защитава фоликуларните стволови клетки, забавя стареенето на косата и удължава живота й.

  • ПРИЛОЖЕНИЕ:
Нанесете серума върху чиста коса сектор по сектор с помощта на апликатора. Без изплакване. Не омазнява косата. Употреба – 3 пъти седмично. Препоръчителна програма – 3 месеца лечение 2 пъти годишно.

  • ОПАКОВКА: Всяка кутия съдържа 12 ампули х 2 мл.


Брой: 12 бр..
Състав: CapicellPro - комплекс от гъба шийтаке и дива ябълка; сереноа, Solanum, комплекс от гроздови процианиди и етерично масло от иланг-иланг, етерични масла от градински чай, чаено дърво (Cajeput), розмарин, лимон.
Подобни продукти
29.99лв.
Добави

Препоръчани продукти
Добави в количката

НАЧАЛО
0
КОЛИЧКА
ПРОФИЛ