Първи свободен час
Домашни коледни бонбони с бял шоколад
Време за приготвяне: 1 ч. и 35 мин.
Необходими продукти:
- 500 гр бял шоколад
- ½ чаша изсушени боровинки
- 1 ¼ чаша шамфъстък
Начин на приготвяне:
В тава за печене сложете фолио.
Разтопете шоколада на водна баня. Отстранете от котлона, точно преди да се разтопи напълно. Добавете олиото и бъркайте. Бързо добавете плодовете и ядките.
Разстелете шоколада върху фолиото и оставете настрана да се втвърди. Начупете на неравни форми.
Бонбоните се съхраняват в затворена кутия на стайна температура.
Supermag
Още коледни рецепти:
Коледен чийзкейк с тиква
Коледни джинджифилови бисквити
Коледен кейк със сушени плодове и сос с уиски
Коледен печен свинки бут с подправки
Свинско печено от Финландия
Коледен коктейл: Рудолф Червения нос