Първи свободен час
Солети в бекон
Време за приготвяне: 30 минути
Необходими продукти
- 1 чаша настърган пармезан
- 2 ч. лъжички чесън на прах
- Бекон на тънки ленти
- 1 пакет дълги солети със сусам
Начин на приготвяне:
Смесете пармезана с чесъна на прах и добавете малко сол.
Увийте всяка солета с лента бекон от единия край до другия.
Печете върху хартия за печене около 15 минути – докато беона стане златист.
Веднага след като ги извадите от фурната го оваляйте в пармезана.
Оставете да се охлади и сервирайте на стайна температура.
Supermag.bg
Вижте още:
Царевица на грил по мексикански
Брускети с домати, моцарела и босилек
Хрупкави хапки с моцарела, мед и смокини