Първи свободен час
Меденки
Меденки
Роза Костова

Продукти:
» 1 чч. захар
» 1 чч. олио
» 6 с.л. мед
» 2 яйца
» 1 амонячна сода
» 2 с.л. канела
» Брашно за средно твърдо тесто
» 1 чч. смлени орехи
» 1 чч. прясно мляко
» 1 пакетче масло
» Разтопен шоколад
Начин на приготвяне:
Правят се топчета в зависимост от големината която желаете да ви е меденката, пекат се върху хартия за печене в загратя фурна, докато са топли се издълбават.
От издълбаните трохи, 1чч. прясно мляко, 1чч смлени орехи и 1 пак.масло се прави крем с който се пълнят меденките, след което се слепват 2 по 2 отгоре се шарят с разтопен шоколад по желание.
ДОБЪР АПЕТИТ :))
Роза Костова

Продукти:
» 1 чч. захар
» 1 чч. олио
» 6 с.л. мед
» 2 яйца
» 1 амонячна сода
» 2 с.л. канела
» Брашно за средно твърдо тесто
» 1 чч. смлени орехи
» 1 чч. прясно мляко
» 1 пакетче масло
» Разтопен шоколад
![]() |
Начин на приготвяне:
Правят се топчета в зависимост от големината която желаете да ви е меденката, пекат се върху хартия за печене в загратя фурна, докато са топли се издълбават.
От издълбаните трохи, 1чч. прясно мляко, 1чч смлени орехи и 1 пак.масло се прави крем с който се пълнят меденките, след което се слепват 2 по 2 отгоре се шарят с разтопен шоколад по желание.
ДОБЪР АПЕТИТ :))


