Първи свободен час
Бяло вино Старосел Chardonnay & Muscat 0.75л
БОНУС
Този продукт Ви носи:
5 точки
Цена:
14.89 лв.
Не е наличен в момента
Описание на продукта
Виното се отличава с характерен жълто-зелен цвят, с идеална прозрачност. Ароматът на виното е богат и наситен, съчетаващ характерните особености на участващите в купажа – на тропически плодове и пъпеш от сорта Шардоне, допълнени с леки цветисти (на роза) нюанси от Мускат отонел. Вкусът е загладен и балансиран, с по-ниска киселинност , с плодово-цветист характер, комплексен и траен.
Сорт: 50% Шардоне и 50% Мускат
Алкохолно съдържание: 12.5%
Затваряне – коркова тапа
Регион – Южен черноморски регион, България.
Климат и почви – Климатът в региона е повлиян от морето, отличава се с хладна пролет, горещо лято, продължителна суха есен и топла зима. Почвите са разнообразни от канелени горски почви до смолници.
Прибиране на реколта – Селективно ръчно бране при захарност не по-висока от 19% за сорта Мускат и 22% за сорта Шардоне.
Технология на производство – Виното е произведено чрез студена ферментация (13 ˚- 14 ˚С) на предварително избистрен гроздов сок.
Тип – Бяло сухо вино. Остатъчна захар – max 4г/л
Характеристики на виното - Виното се отличава с характерен жълто-зелен цвят, с идеална прозрачност. Ароматът на виното е богат и наситен, съчетаващ характерните особености на участващите в купажа – на тропически плодове и пъпеш от сорта Шардоне, допълнени с леки цветисти (на роза) нюанси от Мускат отонел. Вкусът е загладен и балансиран, с по-ниска киселинност , с плодово-цветист характер, комплексен и траен.
Подходящи ястия – Виното много добре се съчетава отлично с всички ястия, които се поднасят с вина от сорта Мускат и Шардоне.
Сервиране – Виното се сервира охладено (9 ˚- 12˚С)
Сорт: 50% Шардоне и 50% Мускат
Алкохолно съдържание: 12.5%
Затваряне – коркова тапа
Регион – Южен черноморски регион, България.
Климат и почви – Климатът в региона е повлиян от морето, отличава се с хладна пролет, горещо лято, продължителна суха есен и топла зима. Почвите са разнообразни от канелени горски почви до смолници.
Прибиране на реколта – Селективно ръчно бране при захарност не по-висока от 19% за сорта Мускат и 22% за сорта Шардоне.
Технология на производство – Виното е произведено чрез студена ферментация (13 ˚- 14 ˚С) на предварително избистрен гроздов сок.
Тип – Бяло сухо вино. Остатъчна захар – max 4г/л
Характеристики на виното - Виното се отличава с характерен жълто-зелен цвят, с идеална прозрачност. Ароматът на виното е богат и наситен, съчетаващ характерните особености на участващите в купажа – на тропически плодове и пъпеш от сорта Шардоне, допълнени с леки цветисти (на роза) нюанси от Мускат отонел. Вкусът е загладен и балансиран, с по-ниска киселинност , с плодово-цветист характер, комплексен и траен.
Подходящи ястия – Виното много добре се съчетава отлично с всички ястия, които се поднасят с вина от сорта Мускат и Шардоне.
Сервиране – Виното се сервира охладено (9 ˚- 12˚С)
0.75 л.
Подобни продукти
Препоръчани продукти