Назад
ЛЯТНА SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!
Добави в количката

НАЧАЛО
0
КОЛИЧКА
ПРОФИЛ
Първи свободен час Сряда: 09:00 - 10:00

Пастет от Пуешко месо Еко Ферма Черга 250 г

Пастет от Пуешко месо Еко Ферма Черга 250 г
bonus
БОНУС
Този продукт Ви носи: 8 точки
Цена: 6.99 лв.
Описание на продукта
Птиците, които се използват в основата на желираното филе, се отглеждат в малка ферма в района на град Стара Загора. Това е чист, спокоен район, далеч от шума и замърсения въздух, при условия близки до естествения им начин на живот – здравословна среда, хуманно отношение, балансирано хранене и без употреба на антибиотици и хормони.

За да се получи пастет се добавят пуешки и пилешки дробчета, прясно фермерско краве мляко, малко подправки – пресни от градината или сушени, в зависимост от сезона и готварска сол, добавяме малко зеленчуци и фермерско краве масло – 20%, за да даде на пастета мазнина, омекотяване на вкуса и по-лесно размазване. Съставките се смилат и се поставят в бурканчета за стерилизация на автоклав. Съдържанието на черни дробчета в пастета е до 30%.
Този продукт съдържа само висококачествени съставки - фермерско месо и суровини, затова продуктите са здравословни и изключително вкусни.
Тегло: 250 гр.
Състав: българско едносортно пуешко месо и дробчета в съотношение 80:20, фермерско краве прясно мляко и масло, кромид лук, готварска сол и подправки.

 Хранителна и енергийна стойност на 100 гр.: протеини: 29,06 ; 

мазнини: 3,84 ; 
сол: 0,15 ; 
захар: 0,05 ; 
калории: 159
Подобни продукти
Препоръчани продукти