Назад
ЛЯТНА SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!
Добави в количката

НАЧАЛО
0
КОЛИЧКА
ПРОФИЛ
Първи свободен час Сряда: 10:00 - 11:00

Майорана Алто 5 г

Майорана Алто 5 г
bonus
БОНУС
Този продукт Ви носи: 1 точки
Цена: 0.59 лв.
Цена в бонус точки: 59 точки
ВЗЕМИ С БОНУС ТОЧКИ
Описание на продукта
Като подправка се използват връхните части на растението майорана. Те се отличават със своя особено приятен аромат и тръпчив вкус. Листенцата на майораната съдържат 0, 7—1% етерично масло, феноли, а също така са богати на витамин С, провитамин А, пектини и други полезни вещества. Майораната се използва като отлична подправка за агнешко и пилешко месо. Майорана също така се прибавя към различни видове колбаси.
Широкото и приложение в кулинарията й отрежда място на добра подправка за ястия с домати, както и на различни хлябове и салатни дресинги. Майораната е популярна притурка към италианската, френската, северноафриканската и американската кухни. Сушената майорана заедно с мащерката са отлична комбинация основно за производството на колбаси, като германците са едни от най-страстните почитатели на майорановия вкус.
Майораната има широко приложение. Освен като подправка и билка, майораната е ценна суровина за парфюмерийната промишленост. Сред полезните свойства на майораната върху здравето на човек са способностите й като спазмолитично, антисептично, съдоразширяващо средство. Освен това майораната има способността да стимулира нашето храносмилане. Приета вътрешно, майораната засилва функциите на храносмилателната система, действа спазмолитично и антисептично.

gotvach.bg
Тегло: 5 гр.
Вид опаковка: пакет
Произход: България
Производител: Алто - Вкус
Подобни продукти
0.59лв.
Добави

0.69лв.
Добави

0.59лв.
Добави

0.59лв.
Добави

0.59лв.
Добави

0.69лв.
Добави

0.59лв.
Добави

0.59лв.
Добави

0.79лв.
Добави

0.49лв.
Добави

0.59лв.
Добави

0.59лв.
Добави

0.59лв.
Добави

0.39лв.
Добави

0.89лв.
Добави

0.69лв.
Добави

0.33лв.
Добави

3.29лв.
Добави

Препоръчани продукти