Първи свободен час

Замразен Крем Брюле Baci Dolci 7 бр х 130 г



БОНУС
Този продукт Ви носи:
15 точки
Цена:
23.99 лв.
Не е наличен в момента
Описание на продукта
Описание
Несравнимо вкусен, класическият, вечно на мода френски десерт Крем брюле може да бъде Вашата магия на десертите!
Начин на употреба:
1. Извадете опаковката от фризера или хладилната камера и оставете да се размрази в хладилник за 4-6 часа.
2. Изсипете крема в желаните формички и изпечете при температура 135-140°C за 40 минути на водна баня.
3. След изпичане оставете крема да се охлади.
Обогатете вкусът на десерта с леко карамелизирана захар отгоре. Може да комбинирате и с топка сладолед.
Сервирайте в малка чиния, с десертна чъжичка.
Условия за съхранение
Да се съхранява при температура - 18°C. Моля, съхранявайте размразения продукт в хладилник при (6°C–7°C) и го
консумирайте в рамките на 48 часа! Да не се замразява повторно!
Алергени
Млечни продукти, яйца
Несравнимо вкусен, класическият, вечно на мода френски десерт Крем брюле може да бъде Вашата магия на десертите!
Начин на употреба:
1. Извадете опаковката от фризера или хладилната камера и оставете да се размрази в хладилник за 4-6 часа.
2. Изсипете крема в желаните формички и изпечете при температура 135-140°C за 40 минути на водна баня.
3. След изпичане оставете крема да се охлади.
Обогатете вкусът на десерта с леко карамелизирана захар отгоре. Може да комбинирате и с топка сладолед.
Сервирайте в малка чиния, с десертна чъжичка.
Условия за съхранение
Да се съхранява при температура - 18°C. Моля, съхранявайте размразения продукт в хладилник при (6°C–7°C) и го
консумирайте в рамките на 48 часа! Да не се замразява повторно!
Алергени
Млечни продукти, яйца
Тегло:
910 гр.
Състав: Съдържание
Краве мляко, сметана, яйчен жълтък, захар, ароматизант
Произход: България
Енергийност (kcal/kJ) | 248 kcal / 1033 kJ |
Въглехидрати (г) | 18.6 г |
от които захари (г) | 18.4 г |
Мазнини (г) | 17.4 г |
от които наситени (г) | 9.6 г |
Протеини (г) | 4.3 г |
Сол (г) | 0.06 г |
Подобни продукти
Препоръчани продукти