Първи свободен час

Бутер Тесто Bella 800 г



БОНУС
Този продукт Ви носи:
6 точки
Цена:
7.99 лв.
Не е наличен в момента
Описание на продукта
С бутер тесто BELLA всеки от Вас може да твори и създава в кухнята истински кулинарни шедьоври и невероятно вкусни изкушения. Достатъчно Ви е само малко въображение.
Десетте златни правила на Бутер тесто BELLA
1. Тестото трябва да е замразено и опаковката да е цяла.
2. Преди употреба размразете тестото. Работете с меко, но студено тесто.
3. Не размразявайте бутер тестото на принудителна топлина или в микровълнова печка. Най-добре е да го извадите от фризера вечерта и да го оставите в хладилника цяла нощ.
4. Режете бутер тесто BELLA с много остър нож. Тъпото острие смачква пластовете, от които е направено многолистното тесто.
5. Не мачкайте бутер тестото, не го месете, не го разточвайте и не го дърпайте с ръце. Ръсете предварително с брашно повърхността, върху която го разстилате.
6. Печете изделията от бутер тесто в предварително загрята фурна на 200-220оС. Слагайте тавата във фурната, единствено ако сте сигурни, че тази температура е достигната. Тя трябва да се запази до края на печенето.
7. Старайте се да ползвате колкото се може по-малко воднисти плънки, когато ги влагате в бутер тесто. Намажете предварително с вода мястото за залепване и след това притиснете с ръка, за да не изтича пълнежа при печене.
8. Когато работите с бутер тесто, не е необходимо да ползвате мазнина.
9. Намазвайте изделията от бутер тесто с разбито яйце, за да добият красив и апетитен златист цвят.
10. Купувайте и работете само с бутер тесто BELLA. Само тогава ще получите ВИНАГИ ОТЛИЧЕН РЕЗУЛТАТ !!!
Десетте златни правила на Бутер тесто BELLA
1. Тестото трябва да е замразено и опаковката да е цяла.
2. Преди употреба размразете тестото. Работете с меко, но студено тесто.
3. Не размразявайте бутер тестото на принудителна топлина или в микровълнова печка. Най-добре е да го извадите от фризера вечерта и да го оставите в хладилника цяла нощ.
4. Режете бутер тесто BELLA с много остър нож. Тъпото острие смачква пластовете, от които е направено многолистното тесто.
5. Не мачкайте бутер тестото, не го месете, не го разточвайте и не го дърпайте с ръце. Ръсете предварително с брашно повърхността, върху която го разстилате.
6. Печете изделията от бутер тесто в предварително загрята фурна на 200-220оС. Слагайте тавата във фурната, единствено ако сте сигурни, че тази температура е достигната. Тя трябва да се запази до края на печенето.
7. Старайте се да ползвате колкото се може по-малко воднисти плънки, когато ги влагате в бутер тесто. Намажете предварително с вода мястото за залепване и след това притиснете с ръка, за да не изтича пълнежа при печене.
8. Когато работите с бутер тесто, не е необходимо да ползвате мазнина.
9. Намазвайте изделията от бутер тесто с разбито яйце, за да добият красив и апетитен златист цвят.
10. Купувайте и работете само с бутер тесто BELLA. Само тогава ще получите ВИНАГИ ОТЛИЧЕН РЕЗУЛТАТ !!!
Тегло:
800 гр.
Състав: пшенично брашно, маргарин [рафинирано палмово масло, вода, рафинирано слънчогледово масло, сол, регулатор на киселинност: лимонена киселина; емулгатори: соев лецитин, моно- и диглицериди на мастни киселини; консервант: калиев сорбат; ароматизанти, оцветител: каротини; антиоксидант: алфа-токоферол. Може да съдържа следи от млечни продукти (включително лактоза)], вода, пшеничен глутен, сол, антиоксиданти: аскорбинова киселина, ензими; пшенично нишесте, царевично нишесте, ароматизанти, влагозадържащ агент: глицерол.
Хранителни стойности за | 100 г |
---|---|
Енергийност (ккал/ kJ) | 406/1693 |
Въглехидрати (г) | 35,1 |
от които захари (г) | 1,8 |
Мазнини (г) | 26,7 |
от които наситени (г) | 14,7 |
Протеини (г) | 6,4 |
Сол (г) | 0,4 |
Препоръчани продукти