Първи свободен час
 
 
 
  
    
  
  
  
  Крем бисквитена торта Dolce Maestro 70 г
 
          
     
     
      БОНУС
      
    
       Този продукт Ви носи:
        1 точки
      
     
     Цена:
     
            1.19 лв.
      / 0.61 €
     
    
        
    
    
    
    
    
     Не е наличен в момента
  
    
    
     
    
    
    
   
     Описание на продукта
 
     
      Крем нишесте за бисквитена торта. Нишестето не е произведено от генно модифицирана царевица. Алергени: Пшеница (глутен). Продуктът може да съдържа следи от сусам, сухо мляко, яйцен меланж, бадем.
Указания за приготвяне:
1. Разтворете съдържанието в 100мл. хладко мляко (вода).
2. Към 900мл. мляко (вода) прибавете 140гр. захар и оставете да заври. При непрекъснато бъркане на врящото мляко (вода), добавете на тънка струйка разтворения крем. Варете 5 минути на изключен котлон.
3. С малка част от крема покрийте дъното на формата и върху него подредете предварително овлажнени с прясно мляко (вода) обикновени бисквити. Покрийте ги с крем и наредете върху него още един ред овлажнени бисквити.
4. По Ваше желание: Към останалия крем в съда добавете 2 супени лъжици настърган шоколад и старателно разбъркайте до равномерното му разпределяне в крема. Полученият шоколадов крем разлейте върху последния ред бисквити.
5. Оставете тортата да "отдъхне" най-малко за 3-4 часа.
6. Гарнирайте със сметана, смлени орехи, озахарени плодове, филирани ядки, захарни фигурки.
     
     Указания за приготвяне:
1. Разтворете съдържанието в 100мл. хладко мляко (вода).
2. Към 900мл. мляко (вода) прибавете 140гр. захар и оставете да заври. При непрекъснато бъркане на врящото мляко (вода), добавете на тънка струйка разтворения крем. Варете 5 минути на изключен котлон.
3. С малка част от крема покрийте дъното на формата и върху него подредете предварително овлажнени с прясно мляко (вода) обикновени бисквити. Покрийте ги с крем и наредете върху него още един ред овлажнени бисквити.
4. По Ваше желание: Към останалия крем в съда добавете 2 супени лъжици настърган шоколад и старателно разбъркайте до равномерното му разпределяне в крема. Полученият шоколадов крем разлейте върху последния ред бисквити.
5. Оставете тортата да "отдъхне" най-малко за 3-4 часа.
6. Гарнирайте със сметана, смлени орехи, озахарени плодове, филирани ядки, захарни фигурки.
       Тегло:
       70 гр.      
      
      
            
       Състав: царевично нишесте, пшенично брашно, аромат. бисквита, сол, оцветител - бета-каротин
      
           
            
       Произход: България
      
           
            
     Подобни продукти
     Препоръчани продукти
      Назад
Назад 
      
     
    
 
									






