Назад
Първи свободен час днес 10:00 - 11:00

Мляко за кърмачета Little Steps 3 400 г

Мляко за кърмачета Little Steps 3 400 г
bonus
БОНУС
Този продукт Ви носи: 12 точки
Цена: 11.99 лв.
Описание на продукта
Представяме ви новата марка Nestlé® Little Steps®, която има три формули - за кърмачета, за бебета след 6-ия месец и за бебета след 12-ия месец. Цената е по-ниска от марката NAN, но качеството на продукта е гарантиран от Nestlé®

Nestlé® Little Steps® 3 е млечна напитка за малки деца, които са навършили една година и ще разнообрази хранителния им режим.

Предлага комбинация от съставки, която ще осигури на бебето ви необходимите му хранителни вещества, за добро здраве и пълноценен растеж.

Съдържа комбинация от витамини:

Калций и Витамин D, които са необходими за правилния растеж и развитие на костите;
Витамините A, B и D се грижат за добрата имунна система;
Желязото ще стимулира доброто когнитивно детско развитие.
Препоръки:
Най-добрата храна за всяко бебе е майчината кърма и нашата препоръка е да удължите максимално това време. Консултирайте се с вашия лекар преди да решите да ползвате мляко за кърмачета.

Защо протеините са толкова важни за бебешкото здраве?

Те са хранителна основа и гарантират оптималния растеж на децата. Те са едни от най-важните хранителни съставки за изграждане на стабилна основа за развитието на бебето.

Олигозахариди в майчината кърма (HM-O) са компоненти намерени единствено в кърмата, които спомагат за развитието на имунната система Попитайте Вашия педиатър за тези важни за развитието на бебето компоненти на майчината кърма.

Как да приготвите
Преди на направите млякото е задължително да измиете ръцете си, както и бутилката, биберона и капачето. Изварете нещата за около 5 минути и ги поставете в покрит съд. Водата трябва да се превари за около 5 минути и да се остави да се охлади до около 40 градуса.

За да прецените точното количество е нужно да погледнете хранителната таблица. За поставяне на млякото ползвайте само приложената лъжичка, като трябва да изравнявате праха до ръба.

Разклатете хубаво шишето до достигане на хомогенна смес и веднага нахранете бебока си.

След употреба поставете лъжичката отново в кутията и затворете плътно. Съхранявайте на сухо и хладно място. Препоръчително е да изразходвате млякото до три седмици след отваряне на кутията.
Тегло: 400 гр.
Подобни продукти
Добави в количката

НАЧАЛО
0
КОЛИЧКА
ПРОФИЛ