Назад
SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!
Добави в количката

НАЧАЛО
ПРОФИЛ
Първи свободен час днес 15:00 - 16:00

Био пелени Bambo Nature 3, 4-8 кг, 52 бр.

Био пелени Bambo Nature 3, 4-8 кг, 52 бр.
bonus
БОНУС
Този продукт Ви носи: 20 точки
Цена: 39.99 лв.
Описание на продукта
Био пелени за еднократна употреба Bambo Nature Newborn, размер 3, 5-9 кг, 66 броя.
Изключително удобни памперси поради наподобяващия текстил горен и долен слой и се усещат изключително меки при допир с кожата на детето.

Bambo Nature Eко пелени Midi Tall Pack, размер 3, 5-9 кг., 66 броя са еко пелени от ново поколение, изработени от висококачествени материали. Създадени са с грижа за бебето и околната среда.

Горният и долният слой наподобяват текстил и правят памперсите много удобни и меки на допир. Имат разтегливи странични ленти, които са гъвкави и прилягат идеално. Пелените имат супер абсорбираща система, която отвежда влагата и осигурява по-бързо попиване. Така повърхността винаги остава суха.

Памперсите прилягат идеално към тялото на бебето ви, като същевременно осигуряват свобода на движението му. Те са тънки и дишащи, благодарение на наподобяващия текстил слой, който гарантира сухотата на бебешката кожа. Така тя няма да се запарва. Те са дишащи, ултра тънки, меки и гъвкави.

Пелените са дерматологично тествани от независими германски институти и не дразнят нежната бебешка кожа. Не предизвиква алергии и дразнене на кожата. Не съдържат опасни вещества и химикали, които са вредни за здравето или околната среда - фталати, органични калаени съединения (МВТ, DBT, TBT), тежки метали, хлор (CI), формалдехид (HCHO), колофон, азо-пигменти, PVC.

Не се допуска използване на овлажняващ лосион или подобни вещества.

Сертифицирани от FSC - Forest Stewardship Council (Съвет за стопанисване на горите) – които са символ, гарантиращ, че продуктът е произведен със суровини от отговорно управлявани горски масиви, където са засадени повече дървета, отколкото отсечени. Екологично чисти и произведени от възобновяеми суровини.

Имат сертификат от Датската асоциация за астма и алергии.

С еко сертификат Nordic Ecolabel - официална еко маркировка за продукти, отговарящи на строгите екологични стандарти и критерии на скандинавските страни за опазване на околната среда.

Всички отпадъци от производството на Bambo Nature се рециклират. Не са тествани върху животни и са създадени с грижа за околната сред
Брой: 52 бр.
Състав: еко материал; не съдържат : фталати, PVC, хлор, тежки метали, формалдехид, органични калаени съединения, избелващи вещества, токсични вещества, колофон, азо-пигменти, канцерогенни вещества и ГМО
Подобни продукти
Loading
Препоръчани продукти