Назад
SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!
Добави в количката

НАЧАЛО
0
КОЛИЧКА
ПРОФИЛ
Първи свободен час днес 09:00 - 10:00

Пюре Ганчев ябълки и кайсии с овесени ядки от 4-тия месец 190 г

Пюре Ганчев ябълки и кайсии с овесени ядки от 4-тия месец 190 г
Цена: 1.69 лв.
Описание на продукта
Без оцветители, без стабилизатори, без консерванти.

Световната Здравна Организация препоръчва захранването да започне на 6 навършени месеца. Бебето може да бъде захранено и по-рано, ако това се налага по обективни причини, но не преди навършени 4 месеца.  • Употреба:
При отваряне на пюрето, капачката трябва да „пукне”. Не използвайте пюрето, ако капачката му не е хлътнала в средата и поддава при натиск. Разслояването или отделянето на течност е естествен процес и не е вредно.Добре измитата опаковка се за топля в топла баня до достигане темперетурата на тялото, Разбъркайте добре преди хранене.Първите няколко дни се дават 4- 5 лъжичкЀ дневно и постепено се достига количеството за едно хранене. Не използваното количество може да се съхранява (при температура до 10° С) максимум 48 часа.  • Внимание:
Съдържа глутен! Да не се затопля в микровълнова фурна, може да се образуват горещи точки и да предизвикат изгаряне. Да се пази от влага, замразяване и директна слънчева светлина.
Тегло: 190 гр.
Състав: Пюре от ябълки 17.7%, пюре от кайсии 9%,овесени ядки 5%, обезмаслено сухо мляко 3%, захар, цаверично нишесте, витамин С, вода. Съдържа глутен!

 

 

Съдържание: на 100 g. продукт
Енергийна стойност 276kj/ 66 kcal
Мазнини(от тях наситени мастни киселини) 0.3 g (0.02g)
Въглехидрати (от тях захари) 14.0 g (8.2g)
Белтъци 1.7 g
Натрий < 0.02 g
Витамин С 10 mg (40%)*

 

Подобни продукти
Препоръчани продукти