Първи свободен час
 
 
 
  
    
  
  
  
  Нектарини 500 г
 
           
          
     
     
      БОНУС
      
    
       Този продукт Ви носи:
        3 точки
      
     
     Цена:
     
            4.99 лв.
      / 2.55 €
     
    
        
    
    
    
    
    
     Не е наличен в момента
  
    
    
     
    
    
    
   
     Описание на продукта
 
     
      Без натрий или холестерол
С ниско съдържание на мазнини
Добър източник на растителни влакна и витамин С
С високо съдържание на витамин А
Името им идва от гръцката дума “нектар”. Нектарините са отделен плод, а не комбинация между праскова и слива, нито пък са “гола” праскова. Членове са на едно семейство, заедно с прасковите, черешите и кайсиите. Вкусът им е подобен на прасковата, но по-богат. да ги избирате
За да узреят, сложете нектарините в хартиена кесия и ги дръжте на стайна температура. Проверявайте ги ежедневно. След като узреят, съхранявайте ги в хладилник няколко дни.
Употреба
Използвайте нектарините за приготвяне на десерти и плодови салати.
Добавяйте ги към зърнени закуски.
Когато печете на скара свинско или пиле, добавете и нектарина, срязана на половина.
За да не потъмнеят, след като ги срежете, наръсете ги с малко лимонов сок.
Летните плодове, като праскови и нектарини, често се берат по-твърди, за да издържат транспортирането. Въпреки че са твърди, те са узрели, което означава, че захарното съдържание е напълно достигнато. Плодът ще продължи да зрее, но това просто ще го направи по-мек.
     
     С ниско съдържание на мазнини
Добър източник на растителни влакна и витамин С
С високо съдържание на витамин А
Името им идва от гръцката дума “нектар”. Нектарините са отделен плод, а не комбинация между праскова и слива, нито пък са “гола” праскова. Членове са на едно семейство, заедно с прасковите, черешите и кайсиите. Вкусът им е подобен на прасковата, но по-богат. да ги избирате
За да узреят, сложете нектарините в хартиена кесия и ги дръжте на стайна температура. Проверявайте ги ежедневно. След като узреят, съхранявайте ги в хладилник няколко дни.
Употреба
Използвайте нектарините за приготвяне на десерти и плодови салати.
Добавяйте ги към зърнени закуски.
Когато печете на скара свинско или пиле, добавете и нектарина, срязана на половина.
За да не потъмнеят, след като ги срежете, наръсете ги с малко лимонов сок.
Летните плодове, като праскови и нектарини, често се берат по-твърди, за да издържат транспортирането. Въпреки че са твърди, те са узрели, което означава, че захарното съдържание е напълно достигнато. Плодът ще продължи да зрее, но това просто ще го направи по-мек.
       Тегло:
       500 гр.      
      
      
           
            
       Произход: България
      
           
            
     Препоръчани продукти
      Назад
Назад 
      
     
    
 
									






